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Gyukatsu (Japanese Beef Cutlet) 규카츠

Ingredients
› 150g Beef (sirloin) 소고기 (등심)
› Bread crumb (빵가루)
› 1 Egg (달걀) › Salt (소금)
› Pepper (후추) › Oil (기름)

STEP 1
Tenderize beef using a metal pounder or a knife. 망치나 칼을 이용해 고기를 두드려 연하게 한다.

STEP 2
Season with salt and pepper. 소금과 후추로 간을 한다.

STEP 3
egg -> bread crumb (coating) 달걀 -> 빵가루 

STEP 4
Fry over medium-high heat. (The beef should be cooked like medium rare or rare.) 중간보다 약간 이상의 온도에서 튀겨준다. (고기의 익힘정도는 미디움 레어나 레어가 적당하다.)

STEP 5
Serve it with chopped cabbage, soy sauce, wasabi and steamed rice. 채 썬 양배추, 간장, 와사비, 그리고 밥과 함께 낸다.
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